Puistofiesta toi iloa ja elämyksiä Hämeenpuistoon

Lapsi istuu vanhemman sylissä ja he katsovat lavaesitystä.

Perinteikästä Hämeenpuiston Puistofiestaa vietettiin iloisissa tunnelmissa sunnuntaina 4. elokuuta. Jo kolmattatoista kertaa järjestetty puistotapahtuma tarjoili tapahtumakävijöille lukuisia harrastuskokeilupisteitä sekä monipuolista lavaohjelmaa musiikkiesityksistä sirkus- ja sambatunnelmiin.

Tapahtumassa oli mukana yli 90 yritysten, yhdistysten ja kaupungin toimijoiden järjestämää toimintapistettä, joissa tapahtumakävijät pääsivät osallistumaan arvontoihin ja tietovisoihin sekä kokeilemaan erilaisia lajeja ja harrastuksia. Mukana oli muun muassa tanssi- ja itsepuolustuslajeja, yleisurheilua sekä musiikki- ja käsityöpajoja.

-Puistofiestaa vietettiin sateesta huolimatta jälleen riemukkaissa tunnelmissa. Tapahtumakävijät heittäytyivät harrastuskokeilujen vietäväksi ja lavaohjelma ilahdutti aktiviteettien lomassa, kertoo Tampereen kaupungin tapahtumatuottaja Matilda Salminen.

Tapahtumalava tarjoili jälleen monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille tapahtumakävijöille. Lavalle nousivat Pikku Kakkosesta tuttu Pikkuli, pop-laulaja Jenni Mustajärvi, Tampereen Ukuleleorkesteri sekä lauluyhtye Dominutz. Sambakoulu Uniao Da Roseira ilahdutti värikkäällä karnevaalisamballaan ja sirkustaiteilija Simon Llewellyn vei yleisön sirkuksen maailmaan. Lavaohjelman juonsi Simo Frangén.