Hämeenpuiston Puistofiesta tulee taas – ilmoita yhdistyksesi tai yrityksesi mukaan 16.7. mennessä  

Koko perheen kaupunkitapahtuma Hämeenpuiston Puistofiesta järjestetään sunnuntaina 6. elokuuta kello 11–16. Ilmaistapahtumassa kaupungin toimijat sekä tamperelaiset yritykset ja yhdistykset voivat esitellä toimintaansa toimintapisteillä, joissa kaupunkilaisille tarjotaan elämyksiä ja mahdollisuuksia kokeilla esimerkiksi uutta harrastusta. Ilmoita oma toimintapisteesi mukaan sunnuntaihin 16. heinäkuuta mennessä.  

Toimintapisteen järjestäminen on helppoa ja maksutonta. Kullekin toimijalle varataan puistosta paikka, johon oman toimintapisteen saa rakentaa. Tampereen kaupunki hoitaa tapahtuman mainonnan ja markkinoinnin, mutta tapahtumaa kannattaa mainostaa myös omissa sosiaalisen median kanavissa. Tapahtuman yhteinen sosiaalisen median tunniste on #Puistofiesta.  

Toimintapisteiden tulee olla nimensä mukaisesti toiminnallisia pisteitä, joissa kaupunkilaiset pääsevät kokeilemaan uutta. Toimintapisteellesi voikin järjestää esimerkiksi laji- tai harrastuskokeilupisteen tai vaikkapa yrityksenne tai yhdistyksenne toimintaa esittelevän visan. Toimintapiste ei saa olla myyntipiste.  

Ilmoita oma yrityksesi tai yhdistyksesi mukaan sunnuntaihin 16.7. mennessä oheisella E-lomakkeella. Huomioithan, että Tampereen kaupunki varaa oikeuden valita toimijat.  

 

Lisätietoja

Matilda Salminen

Tapahtumatuottaja

Puhelin:

040 586 6453