Vielä ehdit ilmoittaa yrityksesi tai yhdistyksesi Puistofiestaan – haku auki 2.6. saakka

Lapset istuvat katsomassa lavaesitystä puistossa.

Koko perheen kaupunkitapahtumaa Hämeenpuiston Puistofiestaa vietetään sunnuntaina 4. elokuuta kello 11–16. Jo 13. kertaa järjestettävässä ilmaistapahtumassa kaupungin toimijat sekä tamperelaiset yritykset ja yhdistykset voivat esitellä toimintaansa toimintapisteillä, joissa kaupunkilaisille tarjotaan elämyksiä ja mahdollisuuksia kokeilla esimerkiksi uutta harrastusta. Ilmoita oma toimintapisteesi mukaan sunnuntaihin 2. kesäkuuta mennessä.

Toimintapisteen järjestäminen on helppoa ja maksutonta. Kullekin toimijalle varataan puistosta paikka, johon oman toimintapisteen saa rakentaa. Tampereen kaupunki hoitaa tapahtuman mainonnan ja markkinoinnin, mutta tapahtumaa kannattaa mainostaa myös omissa kanavissa. Tapahtuman yhteinen sosiaalisen median tunniste on #Puistofiesta ja tunnisteella merkityt somepostaukset nousevat Puistofiestan verkkosivuille.

Toimintapisteiden tulee olla nimensä mukaisesti toiminnallisia pisteitä, joissa kaupunkilaiset pääsevät kokeilemaan uutta. Toimintapisteelle voikin järjestää esimerkiksi laji- tai harrastuskokeilupisteen tai vaikkapa yrityksen tai yhdistyksen toimintaa esittelevän pelin. Toimintapiste ei saa olla myyntipiste.

Ilmoita yrityksesi tai yhdistyksesi mukaan sunnuntaihin 2. kesäkuuta mennessä oheisella E-lomakkeella. Huomioithan, että Tampereen kaupunki varaa oikeuden valita toimijat.  

Tampereen kaupunki järjestää kaikille Puistofiestaan ilmoittautuneille toimijoille toimijainfon Teams-sovelluksessa keskiviikkona 12. kesäkuuta kello 16:00–17:00. Tilaisuudessa jaetaan tarkemmat tiedot tapahtumasta sekä annetaan ohjeita toimintapisteiden rakentamiseen. Kutsut tilaisuuteen lähetetään Puistofiestan ilmoittautumisen päätyttyä. 

Lisätietoja

Matilda Salminen

Tapahtumatuottaja

Puhelin:

040 586 6453

Teksti: Johanna Sokka
Kuvat: Mikko Vares