Ilmoita yrityksesi tai yhdistyksesi mukaan tapahtumaan

Ihmisiä Tampereen Hämeenpuiston puistofiestassa.

Hämeenpuiston Puistofiesta järjestetään sunnuntaina 7.8.2022 klo 11-16 ja tällä lomakkeella voit ilmoittaa yhdistyksesi/yrityksesi mukaan tapahtumaan! Kävijämäärältään Tampereen suosituimpiin lukeutuvaa kaupunkitapahtumaa vietetään nyt jo 11. kertaa. Tapahtuman ideana on ottaa Hämeenpuisto kaupunkilaisten haltuun, täyttää puisto erilaisilla kaupungin, yritysten ja yhdistysten toimintapisteillä ja tuottaa kävijöille uusia toiminnallisia kokemuksia ja elämyksiä. Tänä vuonna tapahtuma on osa Operaatio Pirkanmaa -hanketta. Operaatio Pirkanmaa – Tampereen kaupunki

Haastamme nyt siis kaikki tamperelaiset yritykset ja yhdistykset mukaan toteuttamaan tätä koko perheen puistotapahtumaa. Tarjoamme mahdollisuuden päästä esittelemään yhdistyksenne/yrityksenne toimintaa ja tällä tavalla luomaan kaupunkilaisille tilaisuuden päästä kokeilemaan ja kokemaan jotain uutta. Erityisen tärkeää kuitenkin on, että toimintapiste ei ole myyntipiste vaan että pisteen toimintaan voi tavalla tai toisella osallistua. 

Tapahtumaan mukaantulo on helppoa ja maksutonta. Kullekin toimijalle varataan puistosta paikka, jossa toiminnan on tarkoitus tapahtua. Tampereen kaupunki hoitaa tapahtuman mainonnan ja markkinoinnin. Yhdistyksen/yrityksen ei siis tarvitse kuin tulla paikalle ja rakentaa oma toimintapisteensä sille varattuun paikkaan. 

Ilmoittautumisia otetaan vastaan 17.07.2022 asti ja varaamme oikeuden valita toimijat.

E-lomake – Hämeenpuiston Puistofiesta 2022 ilmoittautuminen (tampere.fi)